Polityka prywatno┼Ťci serwisu hurtowniapapy.pl

1.     Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatno┼Ťci okre┼Ťla zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez U┼╝ytkownik├│w w zwi─ůzku z korzystaniem przez nich z us┼éug hurtowniapapy.pl poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Styro-Market┬á┬áz siedzib─ů w woj. ┼é├│dzkie ul. Per┼éowa 5, 97-213 Smardzewice.┬á┬á┬áNIP 773-22-55-074.REGON 100506624

3. W trosce o bezpiecze┼ästwo powierzonych nam danych opracowali┼Ťmy wewn─Ötrzne procedury i zalecenia, kt├│re maj─ů zapobiec udost─Öpnieniu danych osobom nieupowa┼╝nionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodno┼Ť─ç z odpowiednimi aktami prawnymi - ustaw─ů o ochronie danych osobowych, ustaw─ů o ┼Ťwiadczeniu us┼éug drog─ů elektroniczn─ů, a tak┼╝e wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wsp├│lnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane s─ů na podstawie zgody wyra┼╝anej przez U┼╝ytkownika oraz w przypadkach, w kt├│rych przepisy prawa upowa┼╝niaj─ů Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepis├│w prawa lub w celu realizacji zawartej pomi─Ödzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o u┼╝ytkownikach i ich zachowaniach w nast─Öpuj─ůcy spos├│b:

a)     poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b)┬á┬á┬á┬á┬ápoprzez gromadzenie plik├│w ÔÇťcookiesÔÇŁ [patrz polityka plik├│w ÔÇťcookiesÔÇŁ].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez u┼╝ytkownika.

7. Dane podane w formularzu s─ů przetwarzane w celu wynikaj─ůcym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obs┼éugi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostan─ů sprzedane ani udost─Öpnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przys┼éuguje wgl─ůd osobie fizycznej, kt├│ra je tam umie┼Ťci┼éa. Osoba ta ma r├│wnie┼╝ praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatno┼Ťci serwisu, na kt├│re mo┼╝e wp┼éyn─ů─ç rozw├│j technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozw├│j naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach b─Ödziemy informowa─ç w spos├│b widoczny i zrozumia┼éy.

11. W Serwisie mog─ů pojawia─ç si─Ö linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe dzia┼éaj─ů niezale┼╝nie od Serwisu i nie s─ů w ┼╝aden spos├│b nadzorowane przez serwis. Strony te mog─ů posiada─ç w┼éasne polityki dotycz─ůce prywatno┼Ťci oraz regulaminy, z kt├│rymi zalecamy si─Ö zapozna─ç.

W razie w─ůtpliwo┼Ťci co kt├│regokolwiek z zapis├│w niniejszej polityki prywatno┼Ťci jeste┼Ťmy do dyspozycji - nasze dane znale┼║─ç mo┼╝na w zak┼éadce - KONTAKT.